Air1® AdBlue® IBC-kontti 1*1000 L


Air1® AdBlue® IBC-kontti 1*1000 L

483,90
Toimituksen paino: 1 500 kg


Air1® AdBlue® -lisäaine vähentää ajosta aiheutuneita, myrkyllisiä NOx-arvoja jopa 95 %. Uudella teknologialla ja AdBlue-säiliöllä varustettujaen ajoneuvojen moottorit on säädetty optimaaliselle, isovääntöiselle teholle, joten polttoainetta kuluu noin 5-10 % vähemmän.

Yara Suomi valmistaa tätä SCR-katalysaattoreilla varustetuissa diesel-autoissa käytettävää ureaa.

 

HUOM! Verkkokaupastamme ostamanne IBC-kontin hintaan lisätään ostoskorissa aina pantti 186 € (alv 24 %). Palautamme pantin, kun IBC-kontti palautuu Yaran varastolle.

IBC-kontti säilyy valmistajan omaisuutena. Kontin kunto tulee tarkistaa uuden tilauksen yhteydessä tai käytön loppuessa. Jos palautettu kontti todetaan vialliseksi, saastuneeksi tai sen sinetti on rikottu, konttipantti pidätetään. Konttihinta sisältää paluurahdin uusintatilauksen yhteydessä.

AdBlue®-tuotteiden hinta riippuu siitä, kuinka pitkä matka Valkeakosken varastolta on toimitusosoitteeseen. Jos ette ole varma kuljetusetäisyydestä, tarkistattehan asian alla olevasta Rahtivyöhykkeet  lataa -linkistä. Emme toimita tilauksia, jotka on maksettu väärän rahtivyöhykkeen mukaan. Tässä tapauksessa olemme teihin yhteydessä.

Tuotteen lisätiedot

Tuoteseloste Lataa
Käyttöturvallisuustiedote Lataa
Rahtivyöhykkeet Lataa
Rahtivyöhyke 0-250 km

Selaa tätä tuoteryhmää: AdBlue